Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod koga su ove cene?Da ne znas mozda koliko su cene vestaka kod Rajica?Hvala...UREA-2180 din 50kg
AN- 1850 din 50kg
KAN-1420 din 50kg
SAN-1525 din 50kg
NPK-15:15:15-2000 din 50kg
Ima,ali pitam,uporedjujem cene.ovo su cene kod Dimića tast mi je doneo papirče sa cenama stim da nema pojma koje je čije djubrivo
---------- Poruka napisana u 18:16 ---------- Prethodna poruka je at 18:15 ----------
a zar Rajić nema apoteku i u Gaju![]()
Uh brate opali neki zarez da znamo o čemu se radi.jel to Urea 38 eura ili......kod mene 3x15 51e 100kg kutina 48 lincer austrija KAN kutina 38 e 100kg UREA 38e 100kg kutina 37 linzer sve u svemu skupo do bola.Na to sve danas samoprozvani predsjednik poljop. proizvođača izjavio da za proljetnu sjetvu nema regresiranog gnoiva ni regr. nafte nego sve iz vlastitog džepa a da naglasim da nemamo ni subvencije na zasijane površine osim na ljekovito bilje pa ljepota malo jeal ljut sam a narod jaka kobila pa ćuti a oni uzjahali