grunt
Član
Опстаће само најјјупорнијиSamo što će onda arenda verovatno biti mnogo manja nego što je sada. Njih 6 (što ih poznajem) su do sada je rekli da im je ovo zadnja godina sa poljoprivredom i već su počeli da rasprodaju mehanizaciju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Опстаће само најјјупорнијиSamo što će onda arenda verovatno biti mnogo manja nego što je sada. Njih 6 (što ih poznajem) su do sada je rekli da im je ovo zadnja godina sa poljoprivredom i već su počeli da rasprodaju mehanizaciju...
Gde si to uzeo?Juce kupljen Zorkin Kan, cena 41 din, pakovanje 25 kg.
Послато са SM-A025G помоћу Тапатока
Да се учланимо у Африканце па да нам Путин да џабе јал' пшеницу јал' ђубриво (боље прво, немамо друге трошкове производње).Evo jos jedne nevolje
Sta ciniti?
Snažno rastu cijene đubriva - trend se nastavlja i u avgustu?
Na svjetskim tržištima rastu cijene đubriva, a analitičari ovaj trend očekuju i u avgustu. Francusko i njemačko tržište U Francuskoj su ove sedmice porasle cijene uree na 379 evra po toni što je više za 36,5 €/t u odnosu na prošli, objavljeno je na portalu terre-net. Također, KAN-a 27 posto je...www.agroklub.ba
Moja tužna priča originalTako sam ja rešio prošle godine isto da većinu posejem soju bez trunke djubriva. Epilog, prosek 300 kila po jutru po najvećoj ceni od 80 din, izadje bruto 24.000 dinara po jutru. Nema ni za arendu, a gde je sve ostalo...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока