milan11
Član
Ako uspes da nadjes posalji i meni da ih iscimam malo..Jel ima neko broj od Linzer ispostave u Smederevu? Ima jedan broj na koji sam ranije zvao, ali niko se ne javlja.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako uspes da nadjes posalji i meni da ih iscimam malo..Jel ima neko broj od Linzer ispostave u Smederevu? Ima jedan broj na koji sam ranije zvao, ali niko se ne javlja.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Slavko Agros 062565470Jel ima neko broj od poljoprivredne apoteke Agros na novoseljanskom putu( Pančevo)
Ja sam imao fiksni broj, zovem ali automat mi kaže da je nepostojeći broj ...
Ja bi im rekao neki rinfuz pociscen magacina pa je zato i upitan azot! Ako hoce tako ako ne dovidjenja!Upravo to sam čuo ovde kod nas u BL , na institutu , neko odnio uzorak , a oni pitaju koje je to djubrivo ? Pun naziv , Ovaj pita kako ? P a morate napisati naziv artikla , uvozik i to ... ? Glupo
Kakve su ovo cene, za koliko kg kojih para?
+prevoz...ali uvek mozes da se dogovoris za prevoz.Kolega lucijan013 + prevoz ili Fco kupac.
Cijene po toni u markamaKakve su ovo cene, za koliko kg kojih para?
Jel mozda 1 tona KM?
Количина тонаKakve su ovo cene, za koliko kg kojih para?
Jel mozda 1 tona KM?
Video na fejsu, neki iz gajdobre nudi. 500 kg vrece, nema prevoz, beloruska urea....Danasnje ponude ureje 670 evra+pdv.