Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
25 kg pakovanje, a nisam pitao cija urea. Cija god da je deluje mi prihvatljiva cena, valjda nece biti neko djubre unutra...Čija je i koje pakovanje?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ne bi trebalo da bude lose, kaze uzima za sebe i dalju prodaju tri slepera uree.Pa to mi je briga. Ta cena pa još za malo pakovanje...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Koliko je pdv na ureuMalopre dobih ponudu za ureu piliranu , big vrece, 700 Eu + PDV - Avans, 800 na Agrorok
Na sve je 10% PDV, djubriva , semena , pesticidi...Koliko je pdv na ureu
A mozes li posle da tuzis i koga ako nema tog sto si kupio? Koliko traje sud kod nas? Koliko bi dobio ostetu? Sve je tu jaaaako dug proces u ovoj nasoj drzavi...Đubrivo bi trebalo iskontrolisati bez obzira skupo jeftino da ne bismo bacali pare uzalud a sobzirom na cenu mislim da se isplati to odraditi. još kad se više ljudi dogovore pa podele trošak.
Jedna od rijetkih ali ipak znacajna stvar gde drzava Srbija daje olaksanja poljoprivrednicimaNa lepkove tipa inex i to je 20 posto. Sve ostalo je 10.
Di koliko l po ha?Ove godine nam povecavaju regres na dizel. Bice 0.75km po litru .
Jel to po novom pravilniku?Ove godine nam povecavaju regres na dizel. Bice 0.75km po litru .