Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Kojim tempom pada cijena uree, moze se reci da nikom ne treba
Samo da su svi pametno bojkotovali kupovinu đubriva u predhodnom periodu, imali bi sad mnogo povoljnije cene......

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Dosadili ste vise sa cenom djubriva
Ko ce kupiti kupice kad mu trebalo ako vec sad nije kupio
Na severu da padne ureja i na 50din mnogi nece ni zrno baciti

pa dosadno je
u tri dana imas 40+ postova da li je ureja 88,90,92 din sa ili bez pdv i te gluposti

kao da se sutra ide na njivu pa da gori pod nogama kad ces kupiti

Momo,
Imas li informacije o cijeni sjemenskog kukuruza kod nas?
CFPp9zM.jpg

On mi poslao i Gromilic ,a jutros sam bio sa Djuricom za Pionie , komsije smo fakticki. A ovo su preporucene mpc cijene . Agromarket izbio ostale , jedini pravi uvoznik za Bh , dkc i P.

Samo da su svi pametno bojkotovali kupovinu đubriva u predhodnom periodu, imali bi sad mnogo povoljnije cene......

To se kod nas u narodu nikada nece desiti, sto je nesto skuplje, svi trce da kupe, valjda misle da ga nece biti uopste....ne samo za ovo, kupovao se secer pa i ulje na desetine kg i litara kad je bilo najskuplje.....tipa 'neka stoji kod mene bolje'....cene Kopaonik, Zlatibor da se izvrnes, sve popunjeno bilo 3 meseca u napred....dakle ima kesa ocigledno :D::novac::

Poslednja izmena:
Sa moje tačke gledišta nikada ne bih bojkotovao kupovinu veštaka.Mogu da smanjim količinu i bacim manje po jedinici površine ali bez veštaka ne bih kretao u proizvodnju.Živim isključivo od toga, nemam drugih prihoda a baš da se kajem na kraju i žderem što nisam bacio a mogao sam, sebi neću da dozvolim.

Sa moje tačke gledišta nikada ne bih bojkotovao kupovinu veštaka.Mogu da smanjim količinu i bacim manje po jedinici površine ali bez veštaka ne bih kretao u proizvodnju.Živim isključivo od toga, nemam drugih prihoda a baš da se kajem na kraju i žderem što nisam bacio a mogao sam, sebi neću da dozvolim.
Znači nikada nisi sejao ništa bez veštaka.
Pa kako onda znaš da bez istog ne valja?

Nazad
Vrh