Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Dzabe Darko da bacam punu dozu kada nema gde da je plasiram, na dzak mogu da prodam nesto sitno.Na veliko kod jednog ali uvek 4 dinara manja cena nego kod vas gore.I sta ja tu da radim, za pozitivnu 0 ili za neku sicu.

Ne znam koje kolicine imas ali ako imas za jedan kamion doci ce ti sigurno iz Paracina a tamo koliko sam ispratio nisu lose cene. Svako zna kako je njemu najbolje, krajnja racunica uvek pokaze pravi rezultat..

Nemam velike kolicine.A nemam kako ni da prebacim u kamion.

Jos kad me zvali ljudi iz Vojvodine da im nadjem kupca za kukuruz pre nekoliko godina , videli oglas moj na KP.Lepo im ja reko da nisam u stanju ni moje da prodam koliko nam je stocni fond bedan.Hteli da plate procenat.

Danas pitao za AN-KAN u lokalnoj poljo apoteci. Nema a nemogu ni da mi obećaju, pošto ga navodno neće ni biti. Urea najavljeno poskupljenje....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Prodazba Urea je zastala zato sto je na berza u Cetvrtak skocila cena enormno mnogo.
+ 200$ na tonu.

Takodje i cena gasa u Cetvrtak je otisla nad 120€/mwh. A pre toga je bila 60-70.

Pa su mnogo fabrike zastali sa prodazbu i uzimanje naracke za djubrivo.

Svi cekaju sutra. Da vide kako i sto ce biti dalje. Sa Ukraina i Rusija. I sa cene na gasa i urea na berzama.

Urea 105 din/kg 25 kg pakovanje. Paleta 1000 kg.
3x16 (ako nije 3x5 ili onaj 16-16-8) 85 din/kg 25 kg pakovanje. Paleta 1250 kg.
Cene su sa pdv-om.

Jutros pazarena urea po 105din
Ruska 25/1.
Ne mogu vise cekati.
Jedno kajanje ne gine al dosta smo cekali i to je najpovoljnije sto se moglo uzeti do sad.
Ako padne na ispod 75 € dokupicemo jos koliko treba da sedosoli ako ne idemo sa 66% ikako bude.

Nazad
Vrh