Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sto si cekao nikad nebi dobio. Nego menjaj te rukovodstvo udruzenja.Uplatio sam ureu po 105 dinara više ne čekam.
To je dobro josJa sam poslao ureu na analizu u pss zrenjanin, promistova.. Prasine u prihrani je bilo kao nikad zato sam i poslao na analizu, ukupno je bilo 44.9 % azota.. Kradu gde god mogu..
Пошто је анализа ја сам хтео 3х16 да однесем на проверу јер је исто Промистова роба.Ja sam poslao ureu na analizu u pss zrenjanin, promistova.. Prasine u prihrani je bilo kao nikad zato sam i poslao na analizu, ukupno je bilo 44.9 % azota.. Kradu gde god mogu..
Samo slusaj Draska nemoj da se sekiras. Zato si i platio 105 da si isao na proteste kao tvoji prijatelji platio bi 86... ima spasa za tebe bice jos akcija u narednom periodu. Javi se kod Zorana Ilica i prikljuci se.Druže nema tebi pomoći.