Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Ja sam ovde pisao koliko sam se napatio prosle godine sa njihovom ureom. Tada sam ukapirao da su prevaranti

Kod nas u okruženju urea otišla par dinara gore, i trenutno ne može da se kupi, tj niko neće da proda.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ja sam poslao ureu na analizu u pss zrenjanin, promistova.. Prasine u prihrani je bilo kao nikad zato sam i poslao na analizu, ukupno je bilo 44.9 % azota.. Kradu gde god mogu..

Ja sam poslao ureu na analizu u pss zrenjanin, promistova.. Prasine u prihrani je bilo kao nikad zato sam i poslao na analizu, ukupno je bilo 44.9 % azota.. Kradu gde god mogu..
Пошто је анализа ја сам хтео 3х16 да однесем на проверу јер је исто Промистова роба.

Druže nema tebi pomoći.
Samo slusaj Draska nemoj da se sekiras. Zato si i platio 105 da si isao na proteste kao tvoji prijatelji platio bi 86... ima spasa za tebe bice jos akcija u narednom periodu. Javi se kod Zorana Ilica i prikljuci se.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Ja sam platio 1900 din, zvao sam i institut NS i tamo je slicna cena oko 1800 i ti po elementu koji odredjuju znaci za NPK bi bilo 3 puta skuplje ako te interesuju sve 3..

Urea dana uzeta po 116din/kg i kan po 90din/kg, svaki dan po neki dinar skace, milina

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

И како сам обавештен неће је ни бити. Мени остало још 1,5т у задрузи каже долази не можемо више да је чувамо и овако смо је грешком продали.

Ako Putin zavrne slavinu , UREA ide na 1320E tonu , ovdje i cena se zna , za sada manja.
A verovatno oce jer ne moze naplatiti , zavrnuli SWIFT.

Nazad
Vrh