Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Danas pazario kan agrolinz austria. Cijena sitnica 152KM 100 kg. Popusta nema nikako ni na kamion.
Ja sam malo gledao cijene u petak i subotu
Ne znam da li u Bijeljini ima Golicevih poljoapoteka, ovde je cijena 150 Genezis Kan, daju 2% popust na vecu kolicinu,
152 je 3x15 Italijanska, moguci popust je 1%
Kod Bisproma Kutina 3x15 155, Kan, Kutina i Linz 147, takodje moguce su korekcije na kolicinu.
Jos nisam odlucio sta bi radio, pratim situaciju, valjda nece preko noci poskupiti

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Pa i ja sam uzeo samo za prvu prihranu psenice. Uzimacu po potrebi.Sve je lutrija. Imaju Golic apoteke ali mi vec godinama saradjujemo sa Novoprom i uvijek smo imali ok popuste na svemu zbog kolicine.

Raspitaj se dali je metoda za fosfor koju su oni koristili odgovarajuća , ili još bolje da si imao još neki uzorak drugog pakovanja pa da uporediš . Ako su to metode koje se inače koriste razmisli o tužbi .

Teška je to priča sa tužbom....prvo nemam fiskalni sa tog mesta, drugo treba dokazati da je to baš iz pakovanja koje oni proizvode, mora veštačenje u postupku i ponovna analiza, proces ima da traje, a ja ne mogu da ostavim samo jedan džak da dokažem.........ako država sve ovo zna i ne radi ništa, niko ne pokreće zvaničnu istragu posle one afere.......nisam siguran da li je vredno.....i nadoknada ide na dokazan gubitak.......maltretiranje!

U ovoj drzavi to nema smisla kao i sve ostalo vezano za ovaj rezim!
Jedino sto mozemo da ih maksimalno bojkotujemo! Ja licno necu uzeti ni jedan gram makar bilo jedino na svetu

Nazad
Vrh