Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Jel neko uzeo Promistovu NPK 3x16, pre nego su objavili ono da su lažirali formulaciju, a da je dao na analizu? razmišljam da dam što pre na analizu da vidim da li sam i ja srećnik pa da reagujem, pre nego bacim.
Ја сам јесенас узео али ми остало 500кг исто сам хтео да дам на анализу само се бојим да од тога нема ништа. И коме се жалити ако је тај лажни 3х16?

Jel neko uzeo Promistovu NPK 3x16, pre nego su objavili ono da su lažirali formulaciju, a da je dao na analizu? razmišljam da dam što pre na analizu da vidim da li sam i ja srećnik pa da reagujem, pre nego bacim.
Imam ja kući 6t 3x16 iz maja 2021. Kažu da je analiza oko 100e. I da se utvrdi da nije to to... Koga ćeš za gušu... Baš neko čuva fiskalni račun od veštaka. A mnogi i ne izdaju.

Imam ja kući 6t 3x16 iz maja 2021. Kažu da je analiza oko 100e. I da se utvrdi da nije to to... Koga ćeš za gušu... Baš neko čuva fiskalni račun od veštaka. A mnogi i ne izdaju.
Pre svega da znam šta sam bacio, pa da dopunim na vreme....a ne da bude slaba sorta semena :( ......a svakako smo svi ljudi i možemo se dogovoriti, ni jednom trgovcu ne ide u prilog da zbog tuđeg propusta izgubi na glasu kako radi trgovinu i kakvu robu prodaje! Ko je pametan taj će dugoročno gledati i prihvatiti i bez fiskalnog.......a takođe, trgovac može da vrati svom dobavljaču, to je barem još lakše, oni fakture imaju, a ja ću analizu džabe prepustiti, ne mora da mi plati 100€ 8-)

I u Hrvatskoj je cijena krenula dolje. Doduse neki trgovci drze staru cijenu dol ne rijese staru robu. Naravno radi se o par desetaka metara a ostatak je isao po uplacenoj cijeni sa ponudom ili na ugovor i to na maksimalnoj cijeni.... Nitko pametan se ne bi kockao kupiti na 900 eura pa traziti kupca

Nazad
Vrh