Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Што би ја вол'о да имам приступ веееликом тавану неке старе куће, па да слој од по' метра тог голупчијег "минулог рада" натоварим на приколице и разбацам циклоном к'о човек...

Da li je neko nekada koristio skamenjen An i Kan?Nudi mi se povoljno roba od prošle godine ali su se džakovi malo skamenili, ne znam da li su pokisli niti išta.

Ja sam jedne godine uzeo tako ureu koja je stojala napolju I kad sam otiso da je razbacim ono mokro nece da curi,samo dalje od takve robe

Da li je neko nekada koristio skamenjen An i Kan?Nudi mi se povoljno roba od prošle godine ali su se džakovi malo skamenili, ne znam da li su pokisli niti išta.
Begaj dalje, nema tih para, jedne godine smo imali 5t ureje, lupali cale i ja na njivi sa cekicima ruke nam otpale... pa se zapusi ciklon a on pun, teraj u krug dok se ne isprazni, muka ziva...

Javiće mi u kakvom je tačno stanju, nisam u obavezi da kupim a cena je prošlogodišnja.
Ја сам исто једне године тако добии понуду чак је била и испод прошлогодишње цене, када сам завршио са том урееом пресела ми та цео живот. Сито, војничке чизме, будак за кисељење купуса и удри. Нијесваки џак био такав али пола сигурно јесте.

Jedan čovek je u Bečeju pre 15-ak godina svesno kupio 2 kamiona skamenjenog djubriva (ne sećam se da li je bio an ili urea) u dzambo vrećama za neku "smešnu" cenu. Na betonskoj prizmi za repu je dizao gore telehendlerom vreće na 6-7 m od zemlje i pustao ih da padnu dole, samo je džak pucao a veštak ostao skamenjen. Napravio je radi toga drobilicu sličnu onima uništavaju automobile i onda je nju držao na traktorskom utovarivaču da dobija pogon preko ulja a telehendlerom u nju ubacivao te skamenjene vreće da ih mašina razbije. Nakon svega toga kada sam ga pitao da li bi opet kupio djubrivo po tako povoljnoj ceni rekao mi je - nikad više -

Bogami bi ga ja lupao kad bi nasao po proslogodisnjoj ceni, samo da nije mokro... ma da bi i njega uzeo pa prosusio do razbacivanja!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Sad ko ima oca da mu je dosadno eto mu zanimacije.
Za one koji nemaju tu mogućnost, samo džambo vreće istovariti na parcelu i 200gr trotila. Odmah i razbacano. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Skidati španski zid i skamenjeno djubrivo razbijati ne zna se šta je veća muka.Jednom smo nabavili doduše manju količinu iz potopljenog podruma,pikamer samo zveči i odskače.

Nazad
Vrh