Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja nemam ti ambicija niti me to interesuje. Niti imam ambicije da povecavam povrsine. Samo da budemo zivi i zdravi. Nezelim da ulazim u polemiku sa ljudima koji sede kuci a hoce da im neko drugi ucini nesto. Svako treba da podje od sebe.Tako je pisao i Radivoj Nadlacki i otisao sa foruma pa zavrso kao sekretar u ministarstvu poljoprivrede.
Izgleda da je tako.Juce mi nudili po 103 din urea... Izgleda da krece polako panika medju prodavcima...
Rekli su da neće biti razlike, svi dobijaju jednog lepog Sebastijana bez obzira da li su profi ili amateri. Ko redovno gleda TV može da mu se učini kako su subvencije kod nas mnogo veće od 350e kao u Nemačkoj.Nego sta su rekli u ministarstvu jel dobijaju subvencije ove gpdine samo profi ili svi ? Iii posle kojih izbora idu kao u Nemackoj na 350e ?
Steva skoro nikome ne daje, mogao bih da uzmem jer mi drugar radi u Banjanima u apoteci, i ranijih godina je bas malo davao na ugovor ali ove godine jos manje.A kod Steve Leontijević?