Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Dok sam radio na imanju jednom smo doneli ureu iz pančeva 50kg pakovanje u jesen (samo 6 vagona) i sproleći da natovarimo u prikolice kad ono spomenici, staviš na rame džak a on dal se prelomi na pola ili ostane ko ploča, sve se izlupalo i pobacalo samo patnja.

Ta kakvi jesen- proleće Sale. Ja sam uzeo u maloprodaji, bilo friško, topli džakovi. Za par dana da razbacam, ono se okamenilo. Posle sam čuo da je zbog nekog sastojka koji sprečava slepljivanje kojj stavljaju manje, jet je preskup, a da azota ima koliko i piše. Od tada sam izbegavao pančevačku ureju.

Ja juce svratim u 1 radnju da pitam za cene. Urea 112 An 99,5 i kan 89 din. I sve za kes. Kaze prodavac nema na ono placanje u delovima jer se ne zna sta ce biti sa cenama kasnije.

Jedna ponuda 880 e/t na kućnu adresu Big Bag pakovanje.Druga ponuda 103 rsd/kg Ruska prilovana 25/1 pakovanje.Ponude su na kamion.

Jel neko uzeo Promistovu NPK 3x16, pre nego su objavili ono da su lažirali formulaciju, a da je dao na analizu? razmišljam da dam što pre na analizu da vidim da li sam i ja srećnik pa da reagujem, pre nego bacim.

Juce cujem od prijatelja da su iz Srbije vracena tri kamiona djubriva. Na vrecama pise da je 16:16:16 a analizom je utvrdjeno da nije ni blizu 16. Kakav bezobrazluk ionako je djubrivo preskupo i sad treba da dobijemo duplo slabije djubrivo.

Nazad
Vrh