Peet
Član
Pa zar nije tako?Tek posle 10 godina poljoprivrednici traže od Vučića ono što su imali pre Vučića, a on ukinuo kad je došao na vlast. 10 godina!
ovako pricaju o nama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa zar nije tako?Tek posle 10 godina poljoprivrednici traže od Vučića ono što su imali pre Vučića, a on ukinuo kad je došao na vlast. 10 godina!
ovako pricaju o nama
Imam ja analizu stanjakaZašto ne uradiš analizu tog stajnjaka? Tačno ćeš znati koliko si čega primenio.
Panonac, te analize što imaš ne mogu poslužiti ni kao okvirne. Svaki stajnjak je specifičan, i sadrzaj hraniva zavisi od mnogo faktora, a na kraju je i različita vlaznost stajnjaka. Nije isto da li je sadržaj vlage oko 50 ili 75 %, mnogo menja računicu na kraju.imam analize svih vrsta stajnjaka,koji te tačno interesuje
Za ovčiji piše ovako N-0,88% P-024% K-065% Sadržaj vlage je bio 69,a suve materje 31,analiza je radjena na svežem stajnjaku.Ovciji, njega sam kupio.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka