slobapatrola
Član
Biće i goreMislim da smo jedina evropska drzava koja ima odnos 1h rada minimalca skoro kao i litra goriva. Na kojem smo mi stepenu bede kad radis ceo mesec za 200l goriva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Biće i goreMislim da smo jedina evropska drzava koja ima odnos 1h rada minimalca skoro kao i litra goriva. Na kojem smo mi stepenu bede kad radis ceo mesec za 200l goriva.
Miroslav Ivkovic Baja je preminuo prosle godine krajem januara...Miroslav Kis se bavi sa limuzin kravama(trenutno ima oko 200komada) naravno da su radili za sebe kao sto i svi rade za sebe,prvo krecem od samog sebe....kada su bili prostesti pre 10 godina svadjao sam se sa ljudima jer su ti veliki "navukli male" da protestuju,danas neces videti nikoga ko ima 50h svoje zemlje pa i manje u svojem vlasnistvu da se buni,i sasvim je drugo sto neko nema obraza a o tome bi se trebala otvoriti posebna temaLjudi su se borili i izborili ALI ZA SEBE. Cini mi se da su se kleli u kolegijalnost. Tako to biva mi budale izadjemo, a ovajdi se neki Ivkovic, neki Kis ili neko treci. Tako su i ovi iz Stiga prdnuli u capur. Ko nam je kriv sto i mi nismo izasli pa nekog prodali.
Na sajtu Farmcommerc-a stoji urea 112din, a AN 94.1din. Da li si proverio da li ima kod njih po toj ceni?Urea 115 An 96 sve sa PDV-om
Jumbo vreće
Nema više čekanja
Uzeo sam ovo najbliže mi je,nema prevoza mogu puniti jumbo i kod njih pa direktno na njivu,rade mi i otkup,korektni su tako da me 1-2 din ne interesujeNa sajtu Farmcommerc-a stoji urea 112din, a AN 94.1din. Da li si proverio da li ima kod njih po toj ceni?
...а под марком?Sad kad ga napakuju, eto jeftinog djubriva…
Nedimovic Urea...а под марком?
...а под марком?