MOMOSARIC
Član
Plava revolucija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa ovakvi poljoprivrednicima kao ti tesko da ce cena dole. Koji su jaki samo na tastaturi.Sa ovakvim traktorima, teško da će cena veštaka dole.
Onda 90% poljoprivrednika ima kanapče oko vrata, a možda i više... A i ovo što si napisao za traktore si lupio pošteno...Ne volimo mi kanapče da imamo.
Samo gotovina i ćao.
Kako nema veze,kad je nestašica jedne stvari se se hvataju alternative,automatski ili ide gore ili bude nestašice.Rusija je zabranila izvoz amonijum nitrata,nema veze sa ureom,ljudi ne čitaju
Ako saznas ili cujes nesto od kolega za severni deo Palanke javi mi mada i ja cu malo da se raspitam ovde po lokalu da vidim ima li planova nekih..Kod mene počelo prebrojavanje ko se sve vozi u četvrtak...izlazimo sigurno
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Verovatno se spremaju za ravnanje puteva ratarskih, zadnjih godina je to jedina aktivnost.Naši se neoglašavaju još, neznam šta se čeka.
Kako to moze?Rusija je zabranila izvoz AN, al zato je Bugarski AN pao sa cena dosta. 650evra/ton
Kako to moze?
Nažalost taj posao neće niko da uradi sem nas, nije politička priča ali već osećam da vetrovi počinju da duvaju iz tog pravca. Ja se svakako posle ovoga vraćam u njivu kao i svako od vas. U ovome nisam samo ja, ima nas najmanje 20 koji ovo sve nosimo. Mi smo shvatili da neće niko da zna kako je nama ako to sami ne kažemo, a to smo shvatili kada smo videli kako funkcioniše asocijacija i koje su to lopine, otuda ta želja kod nas i sada sve što rade protiv nas još više besni ljude,gase vatru benzinom. Za sl četvrtak je zakazan novi protest sa blokadom i verujte da nam se javilo još više ljudi i javljaju se i oni koji nisu verovali u nas i izvinjavaju se. Samo mi nije jasno kako se još veći br vas koji radite poljoprivredu nije osvestio. Kukate kako vam male subvencije, skupo gorivo, skupo đubrivo,kako ste zaduženi kreditima. Mi ovo ne radimo protiv ministarstva već protiv ljudi koji nas predstavljaju, onaj iz asocijacije kaže da je predstavnik svih poljoprivrednika Srbije, ograđujemo se od toga i takvih. Nama nije cilj da promenimo ministarstvo a da problemi ostanu isti. Pokušavamo da popravimo stvari na bolje u datim okolnostima, sve političke zasluge neka pokupe političari,ja ne živim od politike. Meni treba majska kiša, imam posejano 50hek pšenice...Свака част Недељко турили су те и у лист политику тако да си у овом моменту најпознатији представник сељака у Србији свака част види се да се радом и упорнашћу може далеко да догура срећно
Pa ajde isteraj stare tehnicki neispravne i ne registrovane traktore,pa ce vidiš koliko ce da košta Urea.....Sa ovakvim traktorima, teško da će cena veštaka dole.