milan11
Član
Podrzavam Marka i takodje ako neko zna za neke planove u mom kraju neka javi, moze inbox ako nece ovde. Iskreno nemam vremena da organizujem nesto ali za izlazak mogu sigurno da odvojim vremena i da dodjem da podrzim kolege. Ajde da izadjemo svi pa neka nas kazne sve do jednoga da vidim onda ko ce ih glasati kad se to sve procuje po celoj Srbiji kako se ophode prema narodu. I to prema ovom delu naroda sto ih 'lebom 'rani!!!Ja sam 2018 popio kaznu za organizaciju blokade , kaznu od 63k dinara..iskreno popiću je i ove godine. Molim kolegu da mi javi datum sledećeg protesta da bih okupio ljude i izađemo na ulice. Može inbox
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Ne razumem sta je problem mirnih protesta, prijavis protest i izadjes, zna se dovoljno unapred da se organizuje saobracaj i da se preusmeri ako treba sta tu ima koga kaznjavati. To je bre jedan dan, ili 5 dana ili 10 dana pa nece da crkne selo/grad kad se blokira put na jedan dan. Kad oni zatvore to je u redu a kad narod zatvori onda kazne, ko ce meni da plati sto kruzim po okolini Smedereva da se ukljucujem na autoput neka ukljucenja ne rade pola godine i to je onda ok, meni je to kao da je drzava izasla na protest i blokirala mi put i eto je stoji vec mesecima, hoce li neko da plati kaznu za to? Kao radi se, jebeni nadvoznjak se popravlja pola godine i tek je pola gotovo, ljudi bre po svetu sruse most i naprave ga opet za 10 dana ovi samo prepravljaju i mazu oci narodu.. Ko ide ka Bg cesto odozdo znate sigurno koliko je radjen nadvoznjak kod Umcara, vise od godinu dana se provlakalo tamo kroz jednu traku a lepo su ga zamazali okolo i promenili gore ono gvozdje i presli novim asfaltom.. Ja bi ga sa lopatom i kolicima zavrsio 10 puta brze..