DraleTD
Član
Што пи јбг ми смо сви откачили плугове и конзервирали, како сада да их опет качимо?Skidam kapu ovim ljudima.
Vojvodina pi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Што пи јбг ми смо сви откачили плугове и конзервирали, како сада да их опет качимо?Skidam kapu ovim ljudima.
Vojvodina pi
Treba da je 1:1 prema kukuruzu.Evo sad sam dobio poruku od lokalnog otkuoljivaca,vrse razmenu soje za ureju,ureju racunaju 116 din a soju 82 din radi se u paritetu 1:1 znaci 1000kg ureje po 116 din a oni 1000kg soje obracunaju po 82 din i razlika se doplati u kesu...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
O kome se radi?Jojjj samo on je falio na protestima.... bivši Draginov savetnik....... ubuduće se mora birati ko je na kojim vaznim mestima!!!!
To i mene interesujeO kome se radi?
Od nas niko nije upisao. Nemog da lazes.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Danijel KovacicTo i mene interesuje
A ko je to,ja ga nemam u udruženjuDanijel Kovacic
Nego kaži jel si upisao ti, ako nisi upisao jel si bar izašao na protestNemaš ti pojma i ako misliš da ću da polemišem sa tobom, zajebo si se. Što bi reko Šojić ĆAO.
Наведи један разлог што не би изашао на протест,само један?Nemaš ti pojma i ako misliš da ću da polemišem sa tobom, zajebo si se. Što bi reko Šojić ĆAO.