Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Kopirajte link pored slike ali bez uglaste zagrade, pa ga otvorite u novom tabu browsera. Tad se vidi slika u pravoj veličini.

Ruska urea 115 din
Lincer urea 118 din
Kutiba urea 120 din
An ruski 96 din
Ruska 16 16 16 86 din
Danad brat zvao da proveri cene .To je Sloven iz Rume trguju samo djubre .Drugar ga juce zvao i reko Nikici gazdi stovarista da ce da pada cena tako kazu na tv ovaj mu zalupio slusalicu.

Pogotovo će da pada sada kad su rusi stopirali izvoz azotnih djubriva. Ovde ebe lud zbunjenog a mi smo ga naderali.

Biće kad počne da nam gori pod nogama.
Mi svi mislimo da njima će da gori kolko vidim gorece nama.
Nije to kvarljiva roba ne žuri se nikom a ne uzima se kolko ne može da se proda.
Malo gledamo izvitopereno.
Nema velike produkcije djubriva.Nema ni ponude ogromne.

Vegetacija uskoro krece sto se tice ureje tu je zadnji voz do 15 februara. A za ostalo moze da se priceka ali nece biti velikog pojeftinjenja. Moje misljenje a tamo u Aprilu, Maju sve je moguce.

Danas u komercijalnoj mi dadose ovaj papir, i kazu oni uplacuju direkt firmi koja isporucuje djubrivo sa profakture.
Zajimljivo da ipak nije besplatno ima 1,5 % neka naknada sta god to bilo.

Da i rekose da je ovo samo za vestak, a za seme ima poseban kredit sa 3 % kamate.

Danas u komercijalnoj mi dadose ovaj papir, i kazu oni uplacuju direkt firmi koja isporucuje djubrivo sa profakture.
Zajimljivo da ipak nije besplatno ima 1,5 % neka naknada sta god to bilo.

[/URL]

Da i rekose da je ovo samo za vestak, a za seme ima poseban kredit sa 3 % kamate.
Zanimljivo, sad ispade da ce Urea od 930e/t sto ministar rece da ce sa kreditom kostati 850e/t u stvari da izadje na 950e/t.. Nemoguce da su nas zajebali.. :ROFLMAO:

Nazad
Vrh