Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Наведи један разлог што не би изашао на протест,само један?
Мани се тог "доста сам ја излазио",реци један добар разлог што ниси изашао са твојим колегама из села,општине?Јел ти добро са тим ценама ђубрива,горива и сл?
Ил си се продао или имаш добар разлог? Ја би рекао ово прво,овако на прву као што кажу.
I sad ja treba da odgovaram na tvoje nebuloze, možeš misliti.

I sad ja treba da odgovaram na tvoje nebuloze, možeš misliti.
Од када је небулоза нормално питање.Покопаваш се све више и више.
И ја сам као члан МаркоСрета попио пар пута казне и био на разговору у полицији па опет не мислим да не треба изаћи.Ишао сам и када су Сремци протествовали у Шиду.
Јел те имало срамота овог твог писања?

Од када је небулоза нормално питање.Покопаваш се све више и више.
И ја сам као члан МаркоСрета попио пар пута казне и био на разговору у полицији па опет не мислим да не треба изаћи.Ишао сам и када су Сремци протествовали у Шиду.
Јел те имало срамота овог твог писања?
Radi šta ti je volja, mene zaobiđi.

Raspitujes se ovde za cenu djubriva koliko ce biti. A tvoj drugar izasao na rts juce u 12h i kaze da je cena dobra. Ti si pristao da dobijes po 750 iako niko nezna kada ce to biti ti sto ti obecali a za ostale u Srbiji te bas briga. A ovde proveravas kada ce biti. Bice 750 za djurdjevdan samo tada nam ne treba. Samo kucaj na tastaturi i kukaj. Ako je tebi dobro nama je × 5. @nedeljkosavic012 i meni veruj mi.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Raspitujes se ovde za cenu djubriva koliko ce biti. A tvoj drugar izasao na rts juce u 12h i kaze da je cena dobra. Ti si pristao da dobijes po 750 iako niko nezna kada ce to biti ti sto ti obecali a za ostale u Srbiji te bas briga. A ovde proveravas kada ce biti. Bice 750 za djurdjevdan samo tada nam ne treba. Samo kucaj na tastaturi i kukaj. Ako je tebi dobro nama je × 5. @nedeljkosavic012 i meni veruj mi.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Čudno da se raspitujem o ceni đubriva u temi o ceni đubriva.🤣

Naprednjacka retorika,"necu ja vise na proteste",protestvovao kada je imao 14000 po ha plus 1700 regres za dizel,,redovno,sada se "umorio", ovim ljudima kapa dole,zalosno je sto su Vojvodjanska udruzenja "namirena" na druge nacine,da slepo gledaju na sva sr... koja se desavaju.

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока

Ja cu izaci, ali 3 aprila 🙂🙃
Veliko poštovanje kolegama koji su danas izasli na protest. Daj Bože da urodi plodom i nesto se postigne u sta čisto sumnjam. Cak sam pomalo i skeptik jer ako ova vlast i prividno podlegne pritisku i udeli nam neku olakšicu ili povoljno rešenje,SIGURAN sam da ce nam to kasnije debelo naplatiti.
Zato nam je jedino sigurno da 3.aprila izadjemo u sto vecem broju i glasamo protiv sadašnje postavke od vrha pa do lokalnog nivoa. SAMO TAKO ćemo postići da ih se rešimo.!!!

Poslednja izmena:
Slazem se da treba glasati protiv, ali je veliko pitanje ZA KOGA glasati?
Veliko poštovanje kolegama koji su danas izrasli na protest.Daj Bože da urodi plodom i nesto se postigne u sta čisto sumnjam. Cak sam pomalo i skeptik jer ako ova vlast i prividno podlegne pritisku i udeli nam neku olakšicu ili povoljno rešenje,SIGURAN sam da ce nam to kasnije debelo naplatiti.
Zato nam je jedino sigurno da 3.aprila izadjemo u sto vecem broju i glasamo protiv sadašnje postavke od vrha pa do lokalnog nivoa.SAMO TAKO ćemo postići da ih se rešimo.!!!

Nazad
Vrh