Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

U jesen 2020 sam kupio ureu po 28 dinara, i sa istom prošle godine prihranjivao žito.
Sada se radujemo ko mali majmuni ceni od 800e/t....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

inflacija je u citavom svetu to ocigledno 80% vas nije u stanju da skonta...sve je otislo gore,nece padati cene tako brzo kao sto su i otisle gore

kad vidim da ljudi i dalje posle 4meseca komentarisu kako nasi trgovci uzimaju ogromnu lovu jer navodno u svetu nije tako bukvalno dobijem dva manja sloga

Juče gledam istovaraju kamion uree, datum proizvodnje april 2021. I dalje ne planiram kupovinu azotnih đubriva za pšenicu i kukuruz, da li je pametno ne znam ali znam da mi ostaje 12000evra sigurno ali no.
Danas odneo tri n-min uzorka sa pšenice a uradiće i osnovnu analizu na NPK.
Mislim da ljudima ovo bode oci...

inflacija je u citavom svetu to ocigledno 80% vas nije u stanju da skonta...sve je otislo gore,nece padati cene tako brzo kao sto su i otisle gore

kad vidim da ljudi i dalje posle 4meseca komentarisu kako nasi trgovci uzimaju ogromnu lovu jer navodno u svetu nije tako bukvalno dobijem dva manja sloga
Da li ce i cene nasih proizvoda otici gore ili ce lepo da ogranice cenu kao sto su radili sa hlebom, mlekom... radi socijlanog mira ?

Nazad
Vrh