Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali su im zahtevi kao da im je vucko rekao šta da trazeLjudi se bar trude za razliku od nas ostalih koji sedimo kod kuće!
Za cega se trude???Ljudi se bar trude za razliku od nas ostalih koji sedimo kod kuće!
Opet paritet nije isti a i tih 35 dinara nije sigurno sve ovo je sada jedan veliki rizik
Mislim da ljudima ovo bode oci...Juče gledam istovaraju kamion uree, datum proizvodnje april 2021. I dalje ne planiram kupovinu azotnih đubriva za pšenicu i kukuruz, da li je pametno ne znam ali znam da mi ostaje 12000evra sigurno ali no.
Danas odneo tri n-min uzorka sa pšenice a uradiće i osnovnu analizu na NPK.
Da li ce i cene nasih proizvoda otici gore ili ce lepo da ogranice cenu kao sto su radili sa hlebom, mlekom... radi socijlanog mira ?inflacija je u citavom svetu to ocigledno 80% vas nije u stanju da skonta...sve je otislo gore,nece padati cene tako brzo kao sto su i otisle gore
kad vidim da ljudi i dalje posle 4meseca komentarisu kako nasi trgovci uzimaju ogromnu lovu jer navodno u svetu nije tako bukvalno dobijem dva manja sloga
Po meni ogranicena cena hleba je automatski ogranicena cena psenice jer ko ce da kupuje skupo brasno da pravi jeftin hleb ?!Da li ce i cene nasih proizvoda otici gore ili ce lepo da ogranice cenu kao sto su radili sa hlebom, mlekom... radi socijlanog mira ?