Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko kosta za azot a koliko kosta za NPK analiza po uzorku?Juče gledam istovaraju kamion uree, datum proizvodnje april 2021. I dalje ne planiram kupovinu azotnih đubriva za pšenicu i kukuruz, da li je pametno ne znam ali znam da mi ostaje 12000evra sigurno ali no.
Danas odneo tri n-min uzorka sa pšenice a uradiće i osnovnu analizu na NPK.
Nema potrebe Mrva resava posao (jazavicar)Baća ja bi nabavio nekoliko Azijata bar dok se ne razbaci veštak.Jbg vrednost skoro kao kućevni plac.
Ova nije toliko skupa bila,jer jeplacena jesenas u avgustu. Mislio sam da ce biti problema sa isporukom,ali ispostovali su dogovor.Iznajmiću ti povoljno rotvajlera da čuva ovo blago
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Jedan uzorak sa tri dubine od 0/30, 30/60, 60/90 je 1620 din a NPK je besplatan pošto to plaća opština.Koliko kosta za azot a koliko kosta za NPK analiza po uzorku?
Ako nije tajna
Dok smo u asocijaciji ispada da se slažemo sa tim a niko nas nije ni pitao za mišljenjeJel su vas izbacili iz NAPS-a?