Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Genijalno to sto je uradio ministar u Srbiji ili ko je vec smislio . Da remiziramo :
1. Pomogao trgovcima da prodaju djubrivo po najvisim cijenama u istoriji i to svima i onima koji su nabavili jos po jeftino i onima koji su skuplje platili .
2. Pomogao bankama da zarade jer njima je pomoc potrebna ako ikome . Da plasiraju dugorocne kredite , jer inace ko bi jos uzimao kredit na 3 godine za djubrivo.
3. Odlican predizborni potez da se vidi da je vlada uz seljaka
4. Seljacima omogucio da kupe preskupo djubrivo da slucajno nebi preskocili ili docekali pojeftinjenje , jes da je prividno bez kamata ali posto kamate placa drzava iz naseg budzeta onda je opet sa nasim parama tj sa kamatom

Svaka cast ::svaka cast::

Juče gledam istovaraju kamion uree, datum proizvodnje april 2021. I dalje ne planiram kupovinu azotnih đubriva za pšenicu i kukuruz, da li je pametno ne znam ali znam da mi ostaje 12000evra sigurno ali no.
Danas odneo tri n-min uzorka sa pšenice a uradiće i osnovnu analizu na NPK.
Koliko kosta za azot a koliko kosta za NPK analiza po uzorku?
Ako nije tajna 😊

Baća ja bi nabavio nekoliko Azijata bar dok se ne razbaci veštak.Jbg vrednost skoro kao kućevni plac.
Nema potrebe Mrva resava posao (jazavicar) :D
Iznajmiću ti povoljno rotvajlera da čuva ovo blago :D

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Ova nije toliko skupa bila,jer jeplacena jesenas u avgustu. Mislio sam da ce biti problema sa isporukom,ali ispostovali su dogovor.

Polazak Bratinac, prolazak kroz centar Požarevca, skup i zaustavljanje saobraćaja na moravskom mostu, na regionalnom putu između auto puta i Požarevca

Da li vi verujete u jeftinije djubrivo za par nedelja?
Pošto sam dosta djubriva kupio poprilično verujem da će sa ojeftini😄😄

Saopstenje NAPS-a
941c24c20616f66093cafab3e6dd458f.jpg

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Koji su oni da nekazem sta pa da nekog oni izbacuju, greska je kao I ovin nasima sto ste Im se uopste pridruzili. Cilj je bio da napravi asocijacija zbog lakseg kontrolisanja, a onako bi moralo svako udruzenje posebno.

Ćelavi radi kako mu se kaže, to sam govorio mojimima kad se osnivala asocijacija. Ali šta vredi oni otrčase brze bolje da se pridruže misleći neće biti više takve prilike.

Nazad
Vrh