Rabadzija
Član
Sad slusam na Agrotv..... kaže Nedimovic.....ako uzmem na kredit sa 0 % kamate cena đubriva ce biti 70€ manja???**greška ti digitron nikako da izračunam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadam se da se zezas Razumes da ti ovo znaci samo ako si svakako planirao da kupis djubrivo na kredit ?Па мало ли је 70-80евра по тони? Јбг изгледа би нам највише годило да цена буде прошлогодишња, а да кукуруз и пшеница буду 35 - 40дин.
Mozda inflacija pojede za toliko trenutnu vrednostSad slusam na Agrotv..... kaže Nedimovic.....ako uzmem na kredit sa 0 % kamate cena đubriva ce biti 70€ manja???**greška ti digitron nikako da izračunam
Slabo si ti to nesto sracunao. Proveri da li ti digitron dobro radi.resenje je ne kupiti djubrivo.Ako ne bacim djubrivo rodice 1.5t do 1.6t po jutru seme je sa tavana bice malo prskanja. da bi rodilo 4t do 5t treba 150kg ureje 100 ana i jesenas je trebalo 150kg mesanog samo djubrivo bi kostalo 400eur. sada je psenica kod mene u mlinu 30din minus 2posto fumigacija minus 0.5 posto za svaki mesec cuvanje.na leto sigurno nece biti 30din.Kada drzava ne misli koliko ce da rodi mi moramo da gledamo nasu racunicu
То 70Е по тони је зарада банке а не твоја јер њима држава плаћа камате које те банке зацртају.Па мало ли је 70-80евра по тони? Јбг изгледа би нам највише годило да цена буде прошлогодишња, а да кукуруз и пшеница буду 35 - 40дин.
Imao sam posla pa nisam stigao da odgovorim, odgovorio je kolega, u Americi je trenutno 750-950 dolara tona, zavisi od regiona, što se Konstance tiče, zadnja informacija je bila od prošlog petka negde oko 700 e/tona.A jel znas koja je sada cene u Americi, ili Jos bliže,jel znas koja je cena u Konstanci
1500*30 = 45000dinispravi sta tu ne valja
A ti nemoj da je daš odmah u žetvi nego sačekaj malo.400kg djubriva kosta vise od 39000din psenica na leto nece biti30d a za 4.5t treba i bog da odradi svoje.jednu godinu moze vestak i da se preskoci