nedeljkosavic012
Član
Neću da hvalim niti kudim bilo koga, ali njega su izbacili jer je počeo da piša uz vetarMislim da ovaj grubanov vise nije u toj prici, vidim na fejsu da je ogorcen i revoltiran stanjem u poljoprivredi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neću da hvalim niti kudim bilo koga, ali njega su izbacili jer je počeo da piša uz vetarMislim da ovaj grubanov vise nije u toj prici, vidim na fejsu da je ogorcen i revoltiran stanjem u poljoprivredi?
Pa onda treba od njih krenuti ,dosta im je bilo 2 mandata po 4 g.
Mi smo već krenuli na njih, posle 6 godina će biti sazvana skupština gde će nas izbaciti iz asocijacije, a mi to i hoćemoPa onda treba od njih krenuti ,dosta im je bilo 2 mandata po 4 g.
Pdv poljoprivrednikSta je to po njima professionalni poljoprivrednik.
Ja sam mojima govorio ni da se ulazi u tu asocijaciju.Mi smo već krenuli na njih, posle 6 godina će biti sazvana skupština gde će nas izbaciti iz asocijacije, a mi to i hoćemo
8 miliona je obaveza a ne limit...u sistem moze da se udje i dobrovoljno i sa manjom cifrom.Jel se planira I da de smanji limit od 8.000.000.oo I do kad.
Mozete vi i sami da izadjete,ne moraju oni da vas izbacuju!Mi smo već krenuli na njih, posle 6 godina će biti sazvana skupština gde će nas izbaciti iz asocijacije, a mi to i hoćemo
Skupština je sazvana za sutra u Bavaništu, bolje neka nas izbace, nego da se mi cepamoMozete vi i sami da izadjete,ne moraju oni da vas izbacuju!
Takav potez podrzavam...Pdv poljoprivrednik
Ne verujem...bice stvar izbora...ali ce verovatno u buducnosti ,,profesionalni poljoprivrednik" imati privilegije u odnosu na ostale poljoprivrednike.Pricase da ce taj iznos biti dosta manji, samim tim mnogice morati uci u sistem pdv-a.
Očigledno nam je puno bolje od francuza i nemaca. Majku im njihovu oni non stop nesto izvoljevaju po ulicama!Ми као народ нисмо зрели за удруживање.
Kazi ti nama koliko je vaših clanova tj vodja učlanjeno i u sns?Skupština je sazvana za sutra u Bavaništu, bolje neka nas izbace, nego da se mi cepamo