Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Na ovom forumu ima više finansijskih stručnjaka nego na wall street-u..
U sve se doznaje te od N-min do berzanskih mudrolija....
Očekujem da će.ovajnstrucnjak iz pionira na nekom drugom forumu i hidrogenske bombe da pravi.A vrlo verovatno i da leti na f 35....
Auuuu

Ne razumem cemu ova prozivanja javno. Mislim da ovaj forum ne treba za to da sluzi, ako imate nesto licno jedan protiv drugog to se na drugom nekom mestu resava....😕

Očekujem da će.ovajnstrucnjak iz pionira na nekom drugom forumu i hidrogenske bombe da pravi.A vrlo verovatno i da leti na f 35....
Auuuu
Fali mi neki sitan alat za hidrogensku bombu.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Auuuu

Mislis na f38 ? Ili na N01 ?

Ma ne slobo , sta fali sto neko filozofira ili ide u detalje oko nekih berzi i cijena i to ?
Ti si povltrar i to pa mozda drukcije gledas . Zamisli ko sije samo kukuruz i to je sav posao za porodicu za godinu dana . Skine , uskladisti i sad kad da proda i kad da kupi djubrivo , to mu je sva nauka za godinu dana , od toga se zivi . Mozes pogrijesiti ili pogoditi za vise hiljada evra na ovoj krizi , pa otud se gleda sve i bitno i nebitno.

Ne razumem cemu ova prozivanja javno. Mislim da ovaj forum ne treba za to da sluzi, ako imate nesto licno jedan protiv drugog to se na drugom nekom mestu resava....😕
Lik zivi od prozivanja izgleda od kad pratim forum, super je internet da iz misije rupice prozivas ljude redom....a u stvarnosti bubica, puno je takvih :rolleyes:

jel krupna granulacija manje praši nego sitna i koliko realno više kiše treba da se unese u zemlju nego sitna?
Krupna granulacija je extra,nema prasine i leti bolje. Sitna granulacija pilirana uree leti dosta slabije , ali i brze se rastopi. Nekada i u dzaku vec pa da vidis lepote.

Sent from my S60 using Tapatalk

Nazad
Vrh