Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Ma bice sve to, jos koju nedelju bice svega i na rok i jeftinije i sve… slabo se prodaje…

Ja sutra odoh da je natovarim, pa kako bude, biće skuplja, biće jeftinija, biće je, neće je biti, godinama traktori bacali ureu u januaru i februaru, sad svi nešto čekamo... Nek je kod mene u dvorištu, pošto poto, kad se ukaže prilika ja odoh da razbacivam.. Gubio sam i više u životu pa ostala glava na ramenima.. Htedoh reći jedno kajanje ti ne gine

Ista stvar sa vecinom djubriva… a verovatno znate kod koga je stojalo prosle godine ogromne kolicine djubriva na platou…

Kako stvari stoje, treba cuku sa sve lancem odvezati sa pušnice i zavezati za džakove đubriva. Čuva se ono najskuplje.

A šta imaš od toga da budeš pesimista? I ceo život nezadovoljan.. Ovako digneš glavu gore i teraš dalje...
Koliko me život mazio neki bi bili depresivni a možda i skloni samoubistvu , tako da je optimizam jedino rešenje da ne poludiš...

Tako je, optimizam odrzava u zivotu vise od pola drzave, druga polovina ima za hleb...

Ja jos nisam odlucio kad cu da kupujem ali vec je prelomljeno mora da se baci, da li ce biti 80% ili 100% ne pravi veliku razliku jer ce se to vratiti kasnije.. (bar se nadam - optimista :D )

nevezano - vezano za gnojivo: totalni herbicid u Hrvatskoj po novoj cijeni iznosi 113 dinara plus pdv s tim da svaki tjedan novu ponudu prave i ići će cijena gore jer fosfor je postao užasno skup radi Kine.

nevezano - vezano za gnojivo: totalni herbicid u Hrvatskoj po novoj cijeni iznosi 113 dinara plus pdv s tim da svaki tjedan novu ponudu prave i ići će cijena gore jer fosfor je postao užasno skup radi Kine.
Ako nisi pogrešio, ja bih uzeo tog totala jedno 100000 litara po toj ceni od 113 dinara ako može, dao bih ti 20% zarade?

Nazad
Vrh