Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

А друже има ли ко паметан у том Крчедину осим тебе у пм?Видим нон стоп се бориш са тим људима тамо јебему миша.
Nije ovaj iz Krčedina...Neka bude borba neprestana, neka bude što biti ne može. Inače imamo dosta Muji i Hasi a njihova pamet je poznata širom sveta...

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Nemojte posle da se čudite što država ograničava cene osnovnih životnih namirnica i snižava cene gotovih proizvoda! Uvešće 5000 tona ureje koju će podeliti svojim članovima po 80 dinara , i to iskoristiti kao argument da snize cenu žitarica.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Pa mnogi ne racunaju cenu zakupa u troskove......kazu moja zemlja, sta ima to da racunam . ;);)
Racunam i cenu zakupa ali ne racunam rad.
Matematika je da ne radim zemlju izdao bih je u zakup npr 250e/kj, a ako treba da radim i zaradim 200e/kj dacu je u zakup.
Ne racinam moj rad jer da ne provedem slobodno vreme u njivi onda b8h morao jos da trosim kafic, kladionica ili kako se vec novci trose nisam bas upucen. 😁

Polako ljudi ice urea dole ,svi se uzmuvali. Niti ide neko vreme da bi se ta urea mogla primeniti niti su je prodavci uvezli po tim cenama.
002f99f09312c4d2ec95f45f37c5de7c.jpg

Sent from my S60 using Tapatalk

Znači da ne kupujemo još?

Ovde kod mene je Kan 80 din, kad sam video da su neki napisali da je negde blizu 100, razmišljam se da odem da uplatim sutra, treba će mi i njega par tona.

Nemojte posle da se čudite što država ograničava cene osnovnih životnih namirnica i snižava cene gotovih proizvoda! Uvešće 5000 tona ureje koju će podeliti svojim članovima po 80 dinara , i to iskoristiti kao argument da snize cenu žitarica.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Kako mislis svojim clanovima. Nase udruzenje je jedino reagovalo. Rasprava na skupstini bila skoro 2 sata. Ostala udruzenja su svedena da se pitaju par ljudi.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh