Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Po meni, treba uraditi uzorke zemljista i dodavati samo ono sto fali.Npr.sva zemljista južno od Save i Dunava imaju sasvim dovoljno kalijuma, pronaći formulacije bez njega i gotovo.Azot se ipak mora dodati.

Po meni, treba uraditi uzorke zemljista i dodavati samo ono sto fali.Npr.sva zemljista južno od Save i Dunava imaju sasvim dovoljno kalijuma, pronaći formulacije bez njega i gotovo.Azot se ipak mora dodati.
Paaa, ne bas sva, kako koji deo atara nije svuda ni kalijum na nekom extra nivou a radili smo dosta analiza prethodnih 4-5 godina..

Ali da, slazem se u potpunosti da treba raditi analize i to ne samo sada jer je vestak skuplji nego i inace zbog manjih ulaganja ako nista drugo.

Patent Co
Urea 80 din ,NPK 67 din
Naručio sam Agrogold živinski pelet baciću pod žito 150 kg /jutru.
Videćemo na proleće šta će biti sa cenom.
Ovo nema nikakvog smisla niti logike.

Od 28 septembra do juce 5 oktobra urea otisla gore 11din
hgixzXe.jpg

Ja ih zovem da se dogovorimo oni sve e videcemo nesto da spustimo cenu za vecu kolicinu i nema ih vise da se jave

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ми данас пазарили по 56 динџи НПК 6:24:12....по старој цени, јер смо преговарали још прошле недеље када је била актуелна...данас колико сам видео отишла на 70 и кусру дианра....

Ovde je 68din npk 3x16 i ocigledno jesenja setva bez djubriva

Nisu tacni ljudi sa cenama,imaju na lageru bas gledam u magacinu kad sam bio prepun i niko ne uzima

Nazad
Vrh