KishRobert
Prijatelj Foruma
O's mu ti dati tih 5450din za 100kg 3x16?puno je 6200 din za 100 kg 3*16 ruskog!!! kod nas negde 54.5 din/kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O's mu ti dati tih 5450din za 100kg 3x16?puno je 6200 din za 100 kg 3*16 ruskog!!! kod nas negde 54.5 din/kg
Čije je proizvodnje MAP što je stric uzeo?Po 43 je odlicna cena 3x16. Danas stric uzeo map 12.52 po 54 i 3x16 po 46. Nisam jos kontaktirao sve prodavce, ali sam naslutio pad cene posto su me dvojica zvala pre mesec dana da pitaju koliko mi treba kojeg vestaka. To ranije nije bio slucaj, jer je manje vise rasla cena poslednje 2-3godine.
Cena i dalje pada. Farmcommerc: MAP 53din/kg, 3x16 43din/kg.
Rusko je odlicnog kvaliteta ali kad pogledamo sastav to i nije neka opcija zato sto je fosfor slab za te pare a veoma je potreban za psenicu.@bokibole
Ruske.
Ruska 3x16 je 16-13-16 po nasem standardu. To nisam ni znao, nego sam na forumu procitao.
Ovde nema ozbiljnostiZa ličnu upotrebu?
I ja sam protivnik Azohema,ali kao sto sam skoro napisao pre par dana sam video sveze rezultate na papiru Azohema NPK i odstupanja su bila oko 20% sto je za ranije rezultate napredak.Znaci ako kupis 8:16:24 taman dobijes Lincerov 6:12:18Nema prasine ali nema ni sta treba da ima!Nemojte kupovati ta jeftina djubriva domace proizvodnje,moj drugarski savet! Bolje i malo skuplje ali da je to-to,ispravno!Voleo bih kada bi neko odneo na analizu i preneo nam rezultate za Ruska djubriva npr,3x16 i MAP,posto sam cuo neke price a ne znam da li da verujem?!Ako se i tu mulja,onda ova drzava treba da se izbrise sa mape Evrope i sveta definitivno!