Upravo sam narucio MAP, pala cena za 2din, sada je 55din....UREA je 41din, je l mislite da ce biti na prolece da pojeftini ili poskupi urea, malo nezahvalno pitanje....ali je kupujete sad ureu ili cete cekati prolece, ili tamo februar kad se baca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nosili su ljudi na analizu i nisu bili zadovoljni, prelistaj temu, pise negde.Da li je pametno kupiti subotičku 3 x 15 , da li je neko od vas koristio i nosio na analizu ?
Da li je pametno kupiti subotičku 3 x 15 , da li je neko od vas koristio i nosio na analizu ?
Da li je pametno kupiti subotičku 3 x 15 , da li je neko od vas koristio i nosio na analizu ?
da nije amonijum sulfat eksplozivanMislim da se bum moze praviti od amonijum nitrata tj.an
Ako je proslogodisnja nije nizasta,znam sta te muci,cena od 28din.Ako je ovogodisnja to je vec nesto drugo.Granulisano u dzakovima od 25kg,moj drugar radio analizu pre mesec dana 8:16:24 i nije bilo mnogo omaske 20%.Ja se iznenadio kad sam video u subotu papir.Da li je pametno kupiti subotičku 3 x 15 , da li je neko od vas koristio i nosio na analizu ?