Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas 3x15 Pancevacko 41 din....male pijace kod kanjiže...NPK 3x15 pančevački kupljen za 43 din./kg ...ne liči da je zgrudvan i prašnjav...![]()
To je kad imas dobru zemlju,a ja da bi imao bar nesto moram sad da bacim na psenicu 300-400 kg 3x15 i na prolece 300-400kg KAN-a po hektaru.U suprotnom nebi imao ni 2 tone po hektaru.Psenicu ne sejem, zaoravati djubrivo za ostale kulture je zabijanje noza u svoj stomak, tako da od mene nece imati ove jeseni ni dinar zarade, kao i ja od njih sto nemam!
A za prolece ce to biti minimum, dal ce biti 100kg uree a mozda i manje, zavisi koliko ce nas kukuruz vredeti u martu-aprilu mesecu!
Ove jeseni eventualno MAP u kolicini 90-100 kg po k.j gde ce kukuruz i nista vise...Na prolece cemo videti kakve su cene pa cemo malo baciti UREU ali samo za kukuruz,suncokret i soju ni grama djubriva!Bacano je zadnjih godina a posto su cene u padu,morace malo i zemlja da posti kao i mi!Unazadice Srpskog seljaka i poljoprivredu brze nego sto sam mislio...
A koliko inace imas sa tom kilazom ?Kod nas 3x15 Pancevacko 41 din.
- - - - - - - - - -
To je kad imas dobru zemlju,a ja da bi imao bar nesto moram sad da bacim na psenicu 300-400 kg 3x15 i na prolece 300-400kg KAN-a po hektaru.U suprotnom nebi imao ni 2 tone po hektaru.
Dopada mi se ideja za bojkot viktorijinih djubriva,sigurno od njih necu ni kilo uzeti.NPK djubriva ce se prodati 10-15% ukupno u odnosu na proslu jesen! Pogotovo bi trebalo bojkotovati Viktorijina djubriva,odnosno Fertil Backa Palanka!