Stanislav
Član
ja sam kupio za repicu 5-16-24 za 350e sa pdv-om...,a ice jos dole cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde si uzeo po toj ceni i ko je proizvodjac?ja sam kupio za repicu 5-16-24 za 350e sa pdv-om...,a ice jos dole cena.
Agro Grnja u Adi cena jos od prosle godine nekih 68 din/kg ....Farmcommerc i Stovet 58.5din/kg.
A nekad je islo 100kg 3x15 NPK 100kg ureja I 100kg an/kan po KJ, a prinosi kao I ovi danas , a mi ga tupimo o agrotehnici...
Izvinjavam se, dezinformacija!@oldtimer
Ako te ne mrzi napisi javno koja firma nudi 3x16 za 360e/t (verovatno+pdv). To djubrivo me jako zanima a verujem i dosta kolega sa foruma.
dobro je,jeste da je domace ali je solidno granulirano.....kum mi je imao u zadruzi jesenas,cena je bila ok.on je bacio na preko 200hektara,suncokret je rodio dobro a nada se i kukuruz..Da li neko zna kakvo je djubrivo NPK 15.15.15.iz Prahova?
Djubrivo ce poskupeti,kada sam bio pre par dana kod lokalnog prodavca,inace najajci u kraju on mi rece da ce djubrivo da poskupi i da su neki proizvodjaci najavili.Treba da mu stigne nova tura i bice jaca cena.Ovo sa pojeftinjenjem je samo fora da poskupi djubrivo 30% pa kad poljoprivrednik dodje u minut do 12 mora kupiti skuplje djubrivo.Ja se nesto nesecam da je u srbiji nesto pojeftinilo u zadnjih 10 godina osim poljo proizvoda.