Malisa M
Član
Pozarevacka pijaca je prepuna krava bar 200kom svakog petka vecinom one koje idu na klanje ali moze da se nadje i po koja stvarno dobra krava, ali za nju treba i dobro platiti nacuo sam neke cene 1.4e/kg i 900-1000e/kom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozarevacka pijaca je prepuna krava bar 200kom svakog petka vecinom one koje idu na klanje ali moze da se nadje i po koja stvarno dobra krava, ali za nju treba i dobro platiti nacuo sam neke cene 1.4e/kg i 900-1000e/kom
Tako je.....cyber piksi se nije predomislio,a jedno pitanje za nemanju st0 58,ne znam da li imas krave posto vidim pise zamun mislim da je u zamunu nemoguce drzati krave da imas ti kravu da prodas da li bi je dao za ,PLAFON 700 EU,?kravu gajis tri godine a za musko tele uzmas 500 eur.mislim da je jedan covek na tv rekao da iz njegove stale nikada nije otisla krava u drugu za priplod vec samo na klanicu,i mislim da je u pravu,bolje dati na klanicu dzabe nego nekome dzabe a taj da je otplati za 5-6 meseci kroz tele i mleko!pod ovim podrazumevam ZDRAVE krave!