Cene komponenti za stočnu hranu

Ako smem da primetim rifuz u Beceju je 39.Ako je porez 18%,to onda izadje rifuz 46.A nju prodaju po 46 dzakiranu i to na dzak.:osmeh:Kamgi prevoz,marza,dzakiranje itd.Izgleda da taj minus nadoknadi kreda.:haha:Pa na kraju jos ispadne i profit.

OK drugar.Nisam znao jel greska u pocetnoj ceni ili samo PDV stopi.Ovo je doduse logicnija i jeftinija varijanta.Mislim da je ipak bolje uzeti iz prve ruke.Manja je verovatnoca muvanja.Letos sam otvorio zuti dzak navodno becejke,sa sve deklaracijom i u njemu onako odozgo saka ziska.Ne verujem vise nikom i treba teziti prvoj ruci.Deklaraciju sada moze odstampati svaki kucni stampac.

Meni je danas stigla sojina sacma Soja protein (40/1) ali daleko skuplja nego kod Vas 53 din/kg. fco kuci tj. mesaona i mogu reci da u mojoj okolini (bar 100 km) nema povoljnije cene sa prevozom do kuce i odlozenim placanjem.

Suncokretva pogaca, cena ?

Da li neko zna koja je trenutno otkupna i prodajna cena suncokretove uljane pogace
f'ala :osmeh:

Ako ne preteras sa cenom onda si tonu vec prodao , beograd sirok pojam preciziraj odakle si?

Sta cemo mi krajnji korisnici to jes kupci koncentrata imati od tog jeftinijeg kukuruza, pa naravno nista mesaone ce kupiti taj kukuruz i opet ce koncentrat prodavati po istoj ceni cak mozda i skuplje posto je evro skocio.

Nazad
Vrh