Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Je l' ta firma jos uvek postoji,ja sam nekad prodavao njihov koncentrat i mogu reci da sam programom za tov pilica bio prezadovoljan....kakve su im sada gotove smese?Kod nas sojina sačma firme Bečejka 76 din/kg za pakovanje od 40 kg i 77 din/kg za pakovanje od 10 kg.
Izvini sto ti nisam ranije odgovorio..Ja ovu sto uzimam je u selu Novi Bracin od Pojate prema Raznju na 5-6 km. Proizvodi je Dijamant, a pakuje Brana komerc- Bacina kod Varvarina. Bolje od nje nema u okolini, krupna je, sa vidnim zrnima, tamne boje, jakog mirisa..A ima U Paracinu za dinar dva skuplja, losijeg kvaliteta-soja Protein proizvodi. Javi mi se, ako resais da dolazisGde nabavljas na tu cenu da dodjem i ja,na vecu kolicinu bi mi se isplatilo....kod nas se moze naci ona rifuzna po 85,al mesaju suncokret kroz nju i sojinu pogacu...pa nije to to.....
Pa vidiš da još postojeJe l' ta firma jos uvek postoji,ja sam nekad prodavao njihov koncentrat i mogu reci da sam programom za tov pilica bio prezadovoljan....kakve su im sada gotove smese?
Cim nije kvalitet u kontinuitetu znaci da je propala stvar..Pa vidiš da još postoje.
Što se tiče gotovih smesa ja ih ne koristim ali čuo sam od drugih da sve zavisi kako kad , nekad dobre - nekad ni za šta .
kolega kakvog su kvaliteta njihovi proizvodi ?Hrana Produkt sojina pogača 72 din/kg
Ako je ta soja u obliku sacme, to je onda astronomska cena.Pogaca i griz bi ovih dana trebali biti 65/70 din.sacma do75.Kod mene nestasica soje samo je u jednoj radnji bilo i to 1100din dzak 10 kg a sada je nigde nema a neznaju kada ce biti.
Koliko kosta taj super zeleni? I sta mu dodajes od zitarica i u kojoj kolicini?Ja koristim 100% super zeleni..I mislim da od njega nema boljih mnogo se dobro pokazao..
- - - - - - - - - -
Jel ima neko iskustva sa 100%?