Cene junadi i gotovih bikova

Odg: Cene teladi,junadi i gotovih bikova

Jel bi mogao neko da mi pomgne,dami posalje broj tih siptara!? Imam i ja tu nekolko simentalaca a ovi mesari u okolini nude samo 1.6e/kg ::lose::!

Bikovi 1.8 ponovo pocinju intezivnije da se traze.

Hornyik je napisao(la):
Jel bi mogao neko da mi pomgne,dami posalje broj tih siptara!? Imam i ja tu nekolko simentalaca a ovi mesari u okolini nude samo 1.6e/kg ::lose::!
Imam ja jedan broj od kupaca(siptara)za bikove,nego posto su jalove krave? :ppozdrav:

Meni Stamenković daje 1,5 za crno-belog bika i 1,3 za crveno-belu junicu-po ovom kakve cene iznosite ovo je ispod cene :udri:

Cena otišla dole 1,6e :zli: bojim se da tu neće stati?
Ima li koga na forumu ko može izvesti kalkulaciju koliko zaradi trgovac ili mesar na našem biku?

Radio sam i ja to ranije dok su ljudi imali para. Zadnjih godina ne mogu naći sa kome da podelim tele u jesen. Ta tvoja računica za holštajna od 100kg i naplaćenih 36.000,oo mi je malo mnogo velika. Koliko je bila teška polutka?

sto se tice zaradjivanja mesara na bikovima,prethodni mesar sto je od mene uzimao pricao je da ako nemoze da zaradi na njemu onoliko koliko ga je platio nece ni da ga uzima....ja sam inace jutros predao poslednju turu bikova mesaru,i sve u svemu puko sam sa ovom turom,bili su lagani,oko 500 kg u proseku,dao mi 1.75 po kg

@ cukaneca
kada sam prodavao ako je u prodavnici bilo 620 ja sam davao za 600, a but isto ko u prodavnici
cini mi se da je bilo potrbusina, plecka, rebra po 600, a but s koskom 800 a bez koske snicle 850, kremenadla 750 - za but znam da je merio oko 12kg sa koskom

Meni pre neki dan dali 1,75 na nevidjeno al ga nisam dao mislim da mogu dobiti bar 1,8. Ima ga preko 550kg a star je tek godinu i jedan mesec.

Prodali smo juce jednu jalovu simentalku za 950e, a na kilo su davali 1,30e.

Prodao crno belog bika 1,5E-crveno belu junicu 1,3E i kravu za 1E

pa pazi,kod nas za klanje ide krava po 120,neznam kako si mislio dali je cena za jalove ili ne, ovde je krava krava, a junice po 160

Nazad
Vrh