Natkupci ili klanicari placaju toliko?Koja je cena kod Paje?Kod nas vec po neko dobija 2,50 evra za ekstra robu a kako je krenulo bice i veca cena
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Natkupci ili klanicari placaju toliko?Koja je cena kod Paje?Kod nas vec po neko dobija 2,50 evra za ekstra robu a kako je krenulo bice i veca cena
Vjerovao ili ne, u ovom dijelu Bosne je apsolutno nemoguće pronaći telad, čak i onu lošeg kvaliteta. Možda bi i moglo da se nadje jedno ili 2 teleta slične starosti ali to je nikakav kvalitet koji pojede kao i onaj rasni a bude 200kg lakši kada dodje vrijeme za prodaju. Zadnja tura bikova sastojala se od 4 rasna simentalca porijeklom iz Srbije i 4 "domaća". Sva 4 domaća su bila po 150kg lakša od ovih rasnih, dakle donijeli su mi gubitak od ravno 600kg mase tj. više od 1200 evra. Prevoz preko granice nije moj posao, imam ljude koji to odradjuju na samo njima znane načine.
Koliko bikova najmanje je potrebno za subvenciju ???Vidim da clan pera pita za subvenciju za svinje pa reko da pitam dali je neko podneo zahtev za bikove 5000 din po utovljenom biku..Ja jesam.