entuzijasta
Banned
Kome je prodao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene trenutno 2 do 2,10e plaćajuKakva je trenutna cena bikova, simentalaca i holstajna?
Pa oko 600 su otprilike al sacekacu jos malo,jer je komsija dao jednom mesaru po 2.3,al da ga ceka za pare mesec dana,kod nas traznja je velika a ponuda mala tako da ocekujem da ce za mesec dana da bude i blizu 2.5 evrica to ne kazem ja vec mesari,jer niko nece da tovi po ovolikoj ceni hrane,e sad sta ce da bude videcemooooooooo.2.2e je odlicna cena. Jos da su po 650-670kg, evo 1500e po komadu!
Kod nas vec po neko dobija 2,50 evra za ekstra robu a kako je krenulo bice i veca cenaPa oko 600 su otprilike al sacekacu jos malo,jer je komsija dao jednom mesaru po 2.3,al da ga ceka za pare mesec dana,kod nas traznja je velika a ponuda mala tako da ocekujem da ce za mesec dana da bude i blizu 2.5 evrica to ne kazem ja vec mesari,jer niko nece da tovi po ovolikoj ceni hrane,e sad sta ce da bude videcemooooooooo.