Cene junadi i gotovih bikova

Zavisi s cim hranis ako imas neke livade koje se ne mogu iskoristiti u neku intezivnu proizvodnju,onda ok ali ako se npr kukuruz moze gajiti,i na kraju istresti u silos pa nista lakse :)
Ako nekog interesovalo imam ja dva crvena stavit cu u oglase za koji dan,jer svega su par dana stari.

Šta mislite, kako će se cijena dalje razvijati, posebno ljetos, jul-avgust? Ja mislim da neće padati jer je hrana jako skupa.

@Zoran

Kod mene u kraju nema nikakve razlike u cijeni prema tome jesu li vezani ili pušteni, inače znam samo par ljudi koji rade slobodni tov a i oni ih rano prodaju, na nekih 500-600kg maksimalno. Niko ne drži velike (preko 750kg) tako jer su tada već previše opasni. Ja sam mojim juče premjestio lance oko rogova, samo na taj način je moguće raditi sam njima.

danas u Paracinu nikad jeftini telici oko 160kg kretali se od 450 do 550evra zavisi kako ko se izleti bikovi 1.9,1.95 zavisi kvalitet slobodan tov do 2evra po 1kg

Ugovorena 4 bika + 1 junica na 1.95 evra sve, isplata u evrima, sutra utovar, bice neka slika ako sve prodje kako treba :)

Najstariji sedamnaest meseci a najmlađi trinaest meseci. Od mojih su krava,oduzmi dva ipo meseca doki su bili na mleku.
Juce prodao dve krave(795 i 747kg) lokalnom mesaru po 1.60.

Nazad
Vrh