Cene junadi i gotovih bikova

Ja sam nasao neki broj bio ,otkupljuju junad i jagnjad.. Pominju neki izvoz i extra cenu ako nekoga interesuje mogu mu poslati br.. :ppozdrav:

Koliko para vrijedi krava sa teletom naime kravi je drugo tele,krava je mrsava ima oko 400kg a tele musko,tele je odlicne konstitucije ima oko 85-90kg pa ako neko moze da mi kaze koliko para vrijedi dati za takvu kravu i tele i da napomenem da krava daje nekih 10-14 litara mlijeka,a tele je 50 dana starosti?

Hvala Ljuljaci,kupio sam danas vlasnik je trazio 1000 eura pa smo na kraju dosli do cijene od 925 eura za kravu i tele,tele je stvarno odlicne konstitucije odlicno za tova cist simentalac,kako god sracunam na tome ne mogu propasti jer tele je za nekoliko dana na ovoj cijeni vise od 500 eura a krava ostaje za nekih 400 evra ma da volio bih da ostavim tele za tova ako budem u mogucnosti da napomenem da sam kupio pod garanciju od strica jer on nema hrane ima samo malo sijena a i to mu je pred kraju,posle prvog teleta kada je imao silaze krava je davala oko 18 litara mlijeka da bi posle drugog zbog lose ishrane spala na 10-14 litara.

Имам одличну уматичену сименталку са одбијеним близанцима (мушко и женско), четири тељења, осемењена пре месец дана, телићи напунили три месеца 10.фебруара, 18 л млека просек. Ценим фиксно 2.000 е. Посебно телад 1000, крава 1200.
Извињавам се злоупотреби теме, нисам ставио у оглас да ме не смарају накупци, иначе за продају није нужда ако се не јави прави домаћин. Нема ценкања.

Jasam danas menjao(napravi dogovor) steonu junicu za petoro teladi sisavaca vredost junice 1100 a tele 220

Nazad
Vrh