Cene junadi i gotovih bikova

Vidjao sam ih par puta u Rumi na vasaru ali ne placaju nesto vise od ostalih.Juce komsija prodao dikove po 2 evra, ne siptarim nego nasima.

Nesecam se da je skoro bila ovolika potraznja za svim kategorijama goveda ,mozda im fale glasovi na predstojecim izborima.

Пре 7 8 дана брат пустио 2 ком око 1450 кг на 2.2е. С тим да чека пар месеци за паре. уколико хоћеш одмах паре 2 еврића.Паре му нису потребне одмах па је задовољан. Месара, кланица СРБИЈА у питању

Planiram kupiti 5 krava ili junica pa me interesuje savet i cene, ja sam iz Vrbasa. Razmisljam o ugovoru sa mlekarama,ali tu nemam iskustva i moram se raspitati pa ovim putem molim ljude koji mi mogu pomoci savetima da mi odgovore sta bi mi bilo najbolje po njihovom misljenju. Da li ugovor sa mlekarom ili da kupim za kes.

Planiram kupiti 5 krava ili junica pa me interesuje savet i cene, ja sam iz Vrbasa. Razmisljam o ugovoru sa mlekarama,ali tu nemam iskustva i moram se raspitati pa ovim putem molim ljude koji mi mogu pomoci savetima da mi odgovore sta bi mi bilo najbolje po njihovom misljenju. Da li ugovor sa mlekarom ili da kupim za kes.

sad su jake cene junicama evo primera pre dva meseca moj otac je prodo junicu 7meseci stelnu tešku oko 650-700kila simentalku zqa 1300 eura

Nazad
Vrh