malaksalo
Član
Vidjao sam ih par puta u Rumi na vasaru ali ne placaju nesto vise od ostalih.Juce komsija prodao dikove po 2 evra, ne siptarim nego nasima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa procito sam kako hranis tvoje. Moji bikovi to dobiju samo praznikom...šta misliš pod time kako hranimo?
Da, ali kada prodam bikove mnogo vise novca dobijem na kamari, a svu hranu sam proizvodim, tako da i nju proturim kroz njih, i plus ostaje mi stajnjak...Sada ću prvi put prodati tele ali teška srca.Kada prodaš tele,to ti je zarada a ako ga toviš nema zarade ili je minimalna.
Planiram kupiti 5 krava ili junica pa me interesuje savet i cene, ja sam iz Vrbasa. Razmisljam o ugovoru sa mlekarama,ali tu nemam iskustva i moram se raspitati pa ovim putem molim ljude koji mi mogu pomoci savetima da mi odgovore sta bi mi bilo najbolje po njihovom misljenju. Da li ugovor sa mlekarom ili da kupim za kes.
kolki ti je utosak hrane? kolko su strai kad ih prodajes?Ja držim 8 bikova (do oko 800kg mase), svu hranu proizvodim sam i imam sasvim dobar račun sa takvim poslovanjem.