Cene junadi i gotovih bikova

Burazer dao u ponedeljak dva kom po 1.9 eura.Pare odmah.A imao je po 2.05 eura deset ponuda ali bez para ili bolje receno "pare u cetvrtak":haha:

Posto su telad oko 150kg,jel se uopste zna neka cena ili ko kako oce.

Molim kolegu flex 202 da prestane da postavlja oglas za kupovinu teladi i da ne briše komentare moderatora iz poruke ili će dobiti koji dan odmora.

prodao je drug pre par dana june od 360 kg po 265 dinara. Za bikove mi kaze da su 210.

---------- Poruka napisana u 12:59 ---------- Prethodna poruka je at 12:44 ----------

Samo da dodam u pitanju su simentalci.

185 dinara sam dobio za bikove ,Matijevic placa 190 al dok mu ne odnesem 50 tak kilometera ,to mu dodje skoro isto .kazu mi svi stari kupci da su prebukirani moze tek za mesec dana i to nije sigurno.sve u svemu sranje.Utovar sledece nedejle.da napomenem simentalci su oko 600 kg.Ovamo vicu ,nema stoke a kad treba da prodas svi imaju viska.LUD J... ZBUNJENOG .Prodaj pa se kaj neprodaj pa se kaj ,neznam sta drugo da kazem.

Imam jedno pitanja....trenutno imam 10tak bikova koji su za prodaju....Ali mi treba da obnovim...Pa me interesuje gde bi mogao naci telice oko 100kg Simentalce malo povoljnije,a moze i neka menjaza:ideja:

Mogli ste prvo reći nešto o sebi pre nego što ste krenuli sa pitanjima. Takav je bar običaj kod nas. Z.K.

Poslednja izmena od urednika:
Ako sam dobro preracunao to je 2.2 evra, sto je solidna cena. Kod mene zadnje sto sam cuo je bilo da neki daje 2.1 ali ne znam da je kupio od nekog.

ја сам јуче добијао за бика 1.85, краву 1.3 , ал нисам дао, ово били неки пролазни пазарци, чекам да ми дође овај што стално узима од мене

Nazad
Vrh