Cene junadi i gotovih bikova

Odg: Cene teladi,junadi i gotovih bikova

bozovic je siguran

cena i dalje 1.9
ali dobio sam neke informacije da ce ici i preko 2e,pitanje vremena

Mene takodje cudi...,kod nas cena nije prelazila 1.9

i kod nas u kraljevu ista cena ja imam 10 komada prosek 580 kg i juce i danas mi svracali nakupci daju 1,9 pare na vagi

Sad se lomi cena :D Kod mene je prodaja skoro stala jer svi tražimo 2e a ovi naši kupci ne daju. Ćeraćemo se još. Sutra pijaca videćemo šta će biti.

Ne znam sta je kod vas al kod mene je vec 2.15-2.20 provereno komsija prodo pre neki dan ::novac:: ::novac::,i ja cu za koji dan

Too majstore!! Znači čekamo još... :cao:
Realno i treba da ide gore obzirom da dinar raste i stoke nema... al opet ni potrošnje mesa nema??

Meni moj mesar kome dajem godinama a ujedno i dobar prijatelj kaze da ce mozda da ode do 2.50 jer je hrana nenormalno otisla a i bikove nema sad kolko je to tacno,al potraznja u mesarama je totalno opala kupuje se samo da se prezivi,e sad ko ce ga znati ::svaka cast::

i ja sam cuo da ce cena biti oko 2.5..
ja imam 6kom oko 500-530kg,cim predje cena 2e odose oni i odma dolazi druga tura :ppozdrav:

Pa mozda po mesarama ne kupuju meso ali zato mlevene mesne preradjevine idu ko alva i jos da je jeftinio i to je to a junetina starija je idealna.zato verovatno i traze stariju vecu junad .Kod nas postoji jeda sto drzi zanac cevabdzinica on kupuje junad samo preko 650 kg kaze zrelije mu je meso a uzima i holstajne kaze treba mu loja jer bez loja nije kaze pravi cevap .voli i debele ovnove za te stvari .trenutno junad placa 195 din

U selu jedan covek prodao 20 bikova oko 600kg za 2e/kg. Roba odlicna. Trgovano pre 10tak dana.

Kod nas jos niko nije prodao po 2 evra. Ugovorio sam prodaju za 10 komada po 1,9 evra. Ne može bolje u Kraljevu i okolini.

Mogla bi da padne neka slika sa utovara. Da vidimo kako izgleda roba, možda se nadje i neki bolji kupac za naredni turnus. U zdravlju pare da potrošiš. :ppozdrav:

Kraljevacka pijaca, 25.februar

zenska telad-270 din/kg
muska telad -320 din/kg
junad-180 din/kg
krave za klanje-110 din/kg

Nazad
Vrh