Sudarski Bojan
Član
Pa ako je morao što da nije normalan? Sramota je šta rade sa namaTaj koji je dao simentalca po 195, tacno nije bazdaren....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ako je morao što da nije normalan? Sramota je šta rade sa namaTaj koji je dao simentalca po 195, tacno nije bazdaren....
Bikovi su 195 kod Sneže,tako da je mogućeCujem kod nas 140 dinara za junice. Da li je moguce?
Verujem da ministar i precednik misle o seljacimo koliko i o lanjskom sneguMinistru nema ko a nema ni svrhe da postavi nezgodna pitanja, lazovcine skolovane!
Gde je turska gde su izvozne kvote, mora da je korona kriva.
Verovatno ih dao Djurdjevicu pa je morao da uzme telad ,dobio je koliko toliko vecu cenu ali je morao uzeti teladA sta je ljudima nije mi jasno!? Kod mene je jedan sa 40kom. puko proslu turu sa rumunskim teladima, da me neko pogresno ne shvati telad se utovila odlicno nego je cena bila dubioza, i opet je ubacio jebo ga caca, mozda mu treba stajnjak
Ja sam uspeo da dam braci i pocistim bikove na 1.95 miran sam do februara ali ne nadam se boljemI kako izadjes iz tog kruga zvanog Djurdjevic?