markojx
Član
Djurdjevic podigao cenu sa 4.15 e na 4.25 eura topla polutka 7 dana pare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolko mu to dodje na zivu meru_Djurdjevic podigao cenu sa 4.15 e na 4.25 eura topla polutka 7 dana pare
Danas dogovorili prodaju po 2.4E. Kupac iz juzne pokrajine.
Kako se zove taj?Mi smo ranije predavali jednom sa kosova,isto tako se nije javljao,pa dođe u 5 ujutro da tovari.Ostavio kaparu i ne javlja se evo dve nedelje.
Odose bikovi danas. Sest komada 3620kg. Nisam se nnadao takvom proseku. Bikovi su bili nepunu godinu kod mene sa ulazom od 120kg i 520E o cemu sam pisao u temi cena teladi u postu 1228. Zadovoljan cenom, kilazom i konverzijom. Verovatno uzimam novu telad. Covek koji je kupio bikove kaze da cena ide dole jer je navodno stao izvoz za Tursku, ali posto su moji bili kaparisani ispostovao je dogovorenu cenu.
Klanica iz Vojke,kod S.Pazove.Ko ti je nudio cenu 2.4
Kod nas takodje nema krava,sto se bikova tice stvari stoje malo bolje,zenska telad uglavnom ide na klanje za neke sitne pareSvi nakupci pričaju da je stao izvoz.Mi smo zvali nakupca za jednu kravu oko 16 časova a došao je nešto posle 18 časova,nije daleko.Kad im ne treba čekaš ih mesecima a sad.I nismo se mnogo ni cenjkali.Nema krava a samim tim i manjak teladi.Još malo pa neće biti dovoljno stoke ni za nas.Srećno potrošio (uložio) novac
Kod nas takodje nema krava,sto se bikova tice stvari stoje malo bolje,zenska telad uglavnom ide na klanje za neke sitne pare
Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока