Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam informaciju da su klanici Divci, Valjevo, jako potrebni bikovi pa ako neko ima slobodno neka kontaktira
Neznam kako ce se odraziti i da li ce imati uticaja na cenu bikova kod nas ovo sto se desava u Turskoj sa njihovom valutom i hiperinflacijom ,moze se desiti da nam turci otkazu uvoz i kvote jako sam nervozan zbog toga a sa druge strane jeftina hrana pa bi bikove da nateram preko 600 kg imaju potencijala .a razlog su skupa telad i nema ih pa mi je lakse da hranim ovo sto imam nego da lupam glavu oko nbavke teladi ,juce sam dobio ponude za telad Rade Molin iz Krusevca 170 kg trazi 700 eura a Caki iz Draginja trazi mi 4 eura za kilogram da ih merim ili popreko 750 eura po komadu u pitanju su telad oko 200 kg
Kod junadi nemogu sa cenom da zezaju jer junadi stvarno nema ,oscilacije su vec nekoliko god veoma male no videli smo da je sve moguce kod nasVreme ce pokazati, mislim da ce cena polako da pada a sta je kod nas dugo trajalo ada je bilo dobro za seljaka,voleo bih da gresim.
V
Kod junadi nemogu sa cenom da zezaju jer junadi stvarno nema ,oscilacije su vec nekoliko god veoma male no videli smo da je sve moguce kod nas
A stace izvoz sigurno polako se sprema teren ,inflacija kod turaka 6 posto dnevo akraj se ne nazire,i druga stvar zaboravlja se danasi klanicari su spremni na sve samo da dodju do lake i brze zarade ,cudime da to sa turskom jos traje.Ako stane izvoz za Tursku, koliko god da je slaba ponuda junadi kupovna moc stanovnistva je jos manja,
tako da je u tom slucaju neminovan pad cene.