Moj rodjak je ubacio 5 junica u tov i 10 musih uzimao male tek oteljene ,ima i simentalaca i crno belih ali lepa debela goveda ukrstena sa simentalcem ,za junice je dobijao 1.9 e a za bikove 2.25 e na kraju je junice nije prodao a bikove je dao siptarima po 2.28 .dao je 100 eura manje za zensko tele a dobija 200 eura manje na kraju tova od muskog juneta,tov junica je isplativ samo mesarima da ih tove ili kupe ili tovljacima koji imaju jeftinu hranu .Ja licno kad uzimam teladi gledam da izaberem lepu telad i da dobro hranim da nedajem povoda kupcu da me zajebava ovaj ti je los, ovaj ti je beo ,onaj crn.Uglavnom sad svi kupci bikova ti prvo popljuju robu odakle si uzeo telad da ti ja doteram jer su svi poceli da trguju sa teladima veca im zarada nego na biku
- - - - - - - - - -
Prodao sam moje bikove klanici Djurdjevic Pecinci cena 2.35 eura pare u roku od dva dana ,slobodan to 20 komada utovar valjda sutra.Nudio mi je i 4.2 na li niju klanja ali nisam smeo zato sto se bikovi upucuju na klanje u Srem Sid neznam kako obradjuju polutke