Cene junadi i gotovih bikova

Svaka čast kolega.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Nisam vest sa ubacivanjem slika ovde na forumu,a nisam ni slikao posteno,ovaj veci je bio od bika Malhal,i bio je namenjen da bude zensko ali ......!

Prodato 25komada... Cena 2.05 plus subvencije... Pare za mesec dana. Posle nove godine ide i drugih 25... Miks prikolica se pokazala odlicno... Jako mali utrosak koncentrata ali bikovi su laksi za 30 do 40kg vremenski od hranjenja koncentratom na volju. E sad nisam racunao potrosnju nafte i hrane od pocetka pa ne znam sve parametre ali sledecu turu cu sve pisati i od 200kg krecem tov sa miks prikolicom. Znam samo da mi je bik oko 550kg u proseku jeo na dan 3.5kg koncentrata.. 7kg silaze... 1.5kg lucerke i 2.5 kg sojine slame ili obicne slame.To mi je bila smesa na kraju tova zadnjih dva meseca.

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Alal vera dobra cena mora da su ekstra bikovi ja sam iz srema kod nas nema te cene godinu dana
Nema ni ovde te cene... dolazili LJULJ... Almedin... Secerko... Bosanci... Niko neda vise od 1.9 moze 1.95 da biraju.... i ja poludim i zovnem Kotlenik Promet iz Ladjevaca i dogovorim se sa njima i pare do 1februara. A vec sam saradjivao sa njima ..veruj da nisu ni gledali bikove... pogadjali se na nevidjeno. Dobri su bikovi ... Mlada roba i ne preteska... oni vole takvu robu do 550kg.

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Taj secerko izgleda svugde ide tako da bira za neku cenu.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Ja sam trgovao sa njim i nije bilo problema, pare odmah posle merenja. Jedino je dugo insistirao da se pogodimo bez merenja.

A da ste se pogodili pre merenja, ko bi bolje prosao? Moje iskustvo sa njima je da oni neverovatno dobro znaju da osacuju robu i da kod sacovanja oni su u dobiti 20-30-50kg.

Na sest komada je on promasio 130kg u svoju korist. Kad smo izmerili kaze... pa dobro malo je nisko pa vara oko. Nije on puno ni promasio, ali nikad na svoju stetu.

Na sest komada je on promasio 130kg u svoju korist. Kad smo izmerili kaze... pa dobro malo je nisko pa vara oko. Nije on puno ni promasio, ali nikad na svoju stetu.
Ne možeš ti sa njima,to su mangaši.ja uglavnom trgujem sa Debelim Zoranom iz Kamendola i uvek od jutore.
Jel ovaj Šećerko kupuje,krave,junice,telad.Odakle je,može li njegov broj.

A da ste se pogodili pre merenja, ko bi bolje prosao? Moje iskustvo sa njima je da oni neverovatno dobro znaju da osacuju robu i da kod sacovanja oni su u dobiti 20-30-50kg.

Trgovao sam nekoliko puta sa jedniom porodicnom prijateljicom, zena tacno u kilogram kaze koliko ce biti mesa od goveceta( bik, junica, krava...) Za zivu vagu ponekad i omasi, ali za meso nije nijednom.

Sve u svemu posteniji su i korektniji kupci nego ovi nasi sitni trgovci i nakupci. Mislim na one sa kojima sam ja trgovao.

Nazad
Vrh