Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema ni ovde te cene... dolazili LJULJ... Almedin... Secerko... Bosanci... Niko neda vise od 1.9 moze 1.95 da biraju.... i ja poludim i zovnem Kotlenik Promet iz Ladjevaca i dogovorim se sa njima i pare do 1februara. A vec sam saradjivao sa njima ..veruj da nisu ni gledali bikove... pogadjali se na nevidjeno. Dobri su bikovi ... Mlada roba i ne preteska... oni vole takvu robu do 550kg.Alal vera dobra cena mora da su ekstra bikovi ja sam iz srema kod nas nema te cene godinu dana
Ne možeš ti sa njima,to su mangaši.ja uglavnom trgujem sa Debelim Zoranom iz Kamendola i uvek od jutore.Na sest komada je on promasio 130kg u svoju korist. Kad smo izmerili kaze... pa dobro malo je nisko pa vara oko. Nije on puno ni promasio, ali nikad na svoju stetu.
A da ste se pogodili pre merenja, ko bi bolje prosao? Moje iskustvo sa njima je da oni neverovatno dobro znaju da osacuju robu i da kod sacovanja oni su u dobiti 20-30-50kg.
Mnogo se duva i cenka , sin mu za 10% bolji . kupili klanicu na 30 km od meneNe možeš ti sa njima,to su mangaši.ja uglavnom trgujem sa Debelim Zoranom iz Kamendola i uvek od jutore.
Jel ovaj Šećerko kupuje,krave,junice,telad.Odakle je,može li njegov broj.