Cene junadi i gotovih bikova

Ovde su 4km do 4.05 km (2.05e do 2.07e) . Ko je u pdvu od nekih kupaca može da izvuče tu cijenu plus pdv , a neki nedaju toliko nego 2e plus pdv.

Slab prekogranicni promet zbog ovih silnih vakcinacija i bolesti ,taman zavrsene mere zbog kvrgavosti , pojavio se plavi jezik...

kod nas pazarci tovarili slobodnjake 550 kila 1.97 eura pare odma i papiri za subvencije a sto se tice teladi telad za tov simentalci 160 kila oko 600 eura

Kod mene danas bili pazarci 1.95 jedva +papiri za subvencije.
Kazu doslo do neki promena pri ulazu na kosovo i sad cena takva kakva je :)

Послато са LG-H850 уз помоћ Тапатока

Od kad su poceli da daju 10000 po biku kod nas placaju 1.9 nisam cuo da je neko dao skoro po 2 eu,osim slobodnjaka i to da bude ekstra roba!
Kod nas placaju 2 eura i salju njihov kamion da oteraju kod Bojana u Palanku , i koje sada tu j..... mada se sadadigo i dejan iz Aleksandrovca sa otkupom bikova on nam blizi a isto placa. Trgovina se dogovara sa nakupcem

Sutra Bojan dolazi kod mene,bar tako je obeco i reko mi je cenu 1.9 a cuo sam i za tog iz Aleksandrovca nisam siguran da je taj Dejan zvao ga komsija i on mu rekao cena u padu od 1.8-1,9

Kolega ako nije problem posalji i meni te brojeve da se raspitam... Nesto je cena izgleda u padu..

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh