marre2
Član
Не разуемем бикови су отишли за кланицу у твом крају,тј негде је доле у федерацији,нисам сигуран где кољу,4,2 плус паушал.Локални накупац узима за њих.
kod vas a i kod nas je kako koga zakace
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Не разуемем бикови су отишли за кланицу у твом крају,тј негде је доле у федерацији,нисам сигуран где кољу,4,2 плус паушал.Локални накупац узима за њих.
Jesi li iz Popova ili iz Amajlija.....30 000 maraka je p..... dim, sta su ostali ovi iz moga sela duzni po Macvi.
Bili siptari danas ... plafon 1.95 na 50kom 1kl junadi... Djurdjevic 1.9 i pare nikad... Bilo je kolega koji su rekli da je los kupac i sad se slazem sa njima da je to jedan obican kurtončić samo jak na recima. Jadan je onaj tovljac junadi koji sa njima saradjuje... Junad najverovatnije idu u KOTLENIK.. Ladjevci.. 2.05 pare do mesec dana..
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Нема чекања кад роба иде,па плаћају одмах,пре пар година,дали бикове,загушење,нису нама платили,ајд за 10 дана,па за 20,кренуло ланчано,морало се мало другачије решити наплата своји пара..Па човек из твог краја,имао је 10 месара,сад има 3 у Травнику,је дужан код мене у околини 30 000 марака и не јавља се и не појављује се.[/QUOTE Znam na koga misliš taj je propao skroz... i evo jucer baš pricam sa jednim kaze nije imao ko me bika prodati maksimalno 3,70KM...
Ja juce prodao 10 kombada KLANICI Braca Djokic po 2 e, malo ucenjuju zato sto pare daju u roku od pola sata na racun,to je sto je. Da je malo jeste.
Jutros sam prodao dva bika lokalnoj klanici Dosa po 1.9 pare na racun za par dana jedan star 20 meseci izmerio 770 kg a drugi star 18 meseci izmerio 635 kg