Cene junadi i gotovih bikova

Jesu li pošteni kažu pare na ruke pdv na račun papiri za subvencije
Sto se isplate tice tako je kao sto su rekli (bar je bilo ,2 puta sam im davao) jedino sto umeju da otezu sa utovarom.
Jednom sam morao produzavati bilete , a isto tako i drugi put istekli i ja nisam hteo da produzavam vec im rekao kad su utovarili i isplatili da se snalaze kako hoce.

jutros sam prodo bikca...dosli momci iz federacije i placaju po 3.80 marki pa ko hoce hoce.Dok sam ja bio utovareno je 7 komada.Vecinom od 550 pa do 620 kila.Moj je bio dosta mlad..uso u 14 mjesec i imo je 557 kila.U kamionu se vidi da je bio nesmal najduzi od svih samo ga je trebalo jos hranit.
Ovo mi je tek 2 bikac sto sam odhranio i prodo pa sam zadovoljan a mozda mi je koju kilu i izgubio posto mi stoka ima poluproliv vec 3 dana pa mukumucim sa tim

Junad su hranjena koncertom koji sam pravim sa sauman premiksima jedu po slobodnoj volji u zadnjoj fazi tova jeli su oko 10 kila koncerata dnevno

- - - - - - - - - -

Teladi su iz okoline Kruševac biram teladi mekane dlake lakši su za tov bolji prirast prave prošla tura je ulaz 149 kila izlaz 620 kila za 10 meseci .i ove bi ostavio ali naišli kupci pa sam kalkulisao da ih dam malo lakše ide post evro raste i da kupim jeftiniju telad kad otopli krenuće pptraznja teladi e sad videću da li sam bio u pravu

Nazad
Vrh